August 03, 2009

UNCLE YG PEMALU.!

kejadian pelik lagi tak masuk akal mase aku keluar pergi shopping complex kat kota metropolitan..hari minggu..macam macam jenis warna kulit aku jumpa..masyarakat majmuk katakan..sibuk..padat..bising..bingit..pelbagai gaya dan ragam mereka tonjolkan..

*sigh..no idea..

perut sudah buncit dengan juadah enak makanan segera..kaki sudah lenguh akibat menronggeng di jalanan..ambik mase berehat sambil menunggu waktu perdana tayangan layar perak...beraksi manje dengan si dia..movie pn nak hampir mula..kena ambik langkah langkah berjage jage..sebelum msuk tgk muvie..kena la pergi toilet...

babak aku suka;
masuk toilet..fuhhh.!!..toilet penuh.kena buang air berdiri ni..aku tak tertahan..terpaksa...ambik port tersorok..cover laa..tengah enak membuang..ade uncle dimamah usia..tengok pada raut wajah..sudah kedut kedut..dengan selamba jee..die bukak zip..dan buang air..bukan nak cover organ sulit dia..ambik kau..belum khatan..bahasa kasar..tak sunat..biase la cina..

keluar toilet dengan senyuman sinis..

*entri kali ini tak best.!!

9 comments:

Anonymous said...

hahaa
gileee

adila*

MUAZ KAMALUDIN said...

hahaha..
ketawe besar.!!

lehajeera said...

lucahan

MUAZ KAMALUDIN said...

budak budak tidak digalakan membaca.!!

Raziff said...

uncle bintang porno.
haha
weh abt , frank iero shoes tuh....sunway? dia ada kat butik macbeth ke hape?
price harga??? berapa nya?

zahirlunatik said...

nah ko!
lu kire orait lg nmpak cine pnye...
klo kes yg negro pe cter lak???
ntah nampak ke x?
objek legap sial!

MUAZ KAMALUDIN said...

hahaha..
negro klu aku nmpk..pasti mata aku galak memandang tepat mencari organ sulit tue..

puyum said...

xmalu la syaill!jijik weyh!

MUAZ KAMALUDIN said...

hahaha.
perkara normal laa..

x)